Cezaevinde Bahar Etkinlikleri

Osmaniye Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD) “Bahar etkinlikleri” programının ilkini C Tipi Cezaevi’nde başlattı....

Osmaniye Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD) “Bahar etkinlikleri” programının ilkini C Tipi Cezaevi’nde başlattı. Cezaevinde, “Türkü ve Şiir Dinletisi” programı gerçekleştiren OŞYAD üyeleri, mahkumların yoğun ilgisiyle karşılaştı ve coşkulu dakikalar yaşandı.

Programın ilk gününde; Süleyman Doğar, Mahmut Eynallı (Ozan Duranoğlu) bağlaması ve türküleriyle, şair Selahattin Ölmez ise şiirleriyle programı renklendirdi. OŞYAD Genel Sekreteri Hatice Bahar’ın sunumu ile gerçekleşen programın açış konuşmasını yapan OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak, “Osmaniye Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği olarak istenildiğimiz her alanda arkadaşlarımızla birlikte var olmaya hazırız. Bugün ise Osmaniye C Tipi Cezaevi’nde sizlere bahar etkinlikleri kapsamında moral vermek üzere bulunuyoruz. Bu etkinliğimize katkıda bulunan dernek üyesi arkadaşlarıma sizlerin huzurunda teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Türkülerin söylendiği, şiirlerin yorumlandığı programa katılan mahkumlar, hareketli türkülerin söylenmesi ile coşkulu dakikalar yaşadılar. Bahar etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen programda mahkumlar gönüllerince eğlenirken, söylenen türkülere de eşlik ettiler.

Program sonunda cezaevi müdürü Mustafa Can, OŞYAD üyelerinin mahkumlara yönelik gerçekleştirdiği etkinlikten dolayı teşekkür ederek, dernek başkanı Mustafa Bardak’a çiçek buketi hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: