Cezaevinde 'pembe Oda' Cinayeti, 3 Santimlik Bıçakla Işlendi (3)

KENDİNİ ASMAYA ÇALIŞTI Eşini boğazını boydan boya bıçakla keserek öldüren hükümlü Metin Avcı, hastanedeki tedavisinin ardından Jandarma tarafından cezaevi aracıyla adliyeye

KENDİNİ ASMAYA ÇALIŞTI
Eşini boğazını boydan boya bıçakla keserek öldüren hükümlü Metin Avcı, hastanedeki tedavisinin ardından Jandarma tarafından cezaevi aracıyla adliyeye getirildi. Adliyedeki mahkum girişinden araçla içeri alınan Avcı'nın savcılıkta ifadesi alındı.
Olay sonrasında Metin Avcı'nın önce çarşaf ile kendini asmaya kalkıştığı, beceremeyince bıçakla bileklerini keserek intiharı denediği ortaya çıktı. Metin Avcı, ifadesinin ardından yeniden E Tipi Kapalı Cezaevi'ne götürüldü.
YÖNETMELİK NE DİYOR
Ceza İnfaz Kurumlarında, Koğuş, Oda ve Eklentilerinde Bulundurulabilecek Kişisel Eşya, Gıda, Tıbbi Malzeme ve Diğer İhtiyaç Maddeleri ile ilgili yönetmelikte "Koğuş, oda ve eklentilerinde, her hükümlü için kantinden temin edilmek şartıyla 1 adet uç kısmı sivri olmayan 10 santimetre uzunluğa kadar bıçak, plastik veya yumuşak metalden imal edilmiş çatal, yemek ve çay kaşığı, 0.50 mm. kalınlığında 2 adet metal yemek tabağı ve 2'şer adet cam su bardağı ile çay bardağı ve tabağı bulundurulabilir" maddesi yer alıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: