Cezaevinde Tiyatro Gösterimi

İZMİR (AA) - Konak Belediyesinin katkılarıyla Aliağa 4 Nolu T Tipi Cezaevi’nde "Düdüklüde Kıymalı Bamya" adlı komedi oyunu sahnelendi.

İZMİR - Konak Belediyesinin katkılarıyla Aliağa 4 Nolu T Tipi Cezaevi’nde "Düdüklüde Kıymalı Bamya" adlı komedi oyunu sahnelendi. Aliağa 4 Nolu T Tipi Cezaevi’ne misafir olan Konak Belediyesi tiyatro topluluğu kursiyerleri, Güney Toprak yönetmenliğinde "Düdüklüde Kıymalı Bamya" adlı oyunu sahneledi. Cezaevinin gösteri salonunda kurulan sahnede oyunu takip eden 150 hükümlü ve tutuklu keyifli anlar yaşadı. Oyunun yönetmeni Günay Toprak, yaptığı açıklamada, belediyenin ilk tiyatro kursiyerlerinin çok başarılı olduğunu belirterek, "Kısa sürede bu oyunumuzu çıkardık. Oyuncularım ve ben burada bulunmaktan dolayı çok mutluyuz. Oyunumuzu izleyen tutuklu ve hükümlü kardeşlerimiz de çok keyif aldı. İstedikleri sürece biz her zaman oyunlarımızı burada sergilemeye hazırız" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: