Cezaevinde Uyuşturucu Satan Gardiyan Tutuklandı

Hatay'ın Samandağ ilçesinde, cezaevinde tutuklu ve hükümlülere uyuşturucu madde sattığı iddiasıyla gözaltına alınan gardiyan tutuklandı.Alınan...

Hatay'ın Samandağ ilçesinde, cezaevinde tutuklu ve hükümlülere uyuşturucu madde sattığı iddiasıyla gözaltına alınan gardiyan tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, bir ihbar üzerine Samandağ Cezaevi’nde yapılan aramada, kubar esrar ele geçirildi. Olayla ilgili yürütülen soruşturmada esrarın, gardiyanlardan M.A.'ya (44) ait olduğu belirlendi.

Cezaevinde tutuklu ve hükümlülere uyuşturucu madde sattığı belirlenen M.A., savcılıkça ifadesinin alınmasının ardından çıkarıldığı Samandağ Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuklandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: