Cezaevinden çıkan ortağı şerefine 2 ton hamsiyi 2 TL'ye sattı

Eskişehirli balıkçı Ramazan Sütçüoğlu, cezaevinden tahliye olan iş ortağı Selahattin Aslanbenzer için kilosu 2 liradan...

Eskişehirli balıkçı Ramazan Sütçüoğlu, cezaevinden tahliye olan iş ortağı Selahattin Aslanbenzer için kilosu 2 liradan 2 ton hamsi sattı. Ucuz balığa Eskişehirliler büyük ilgi gösterirken, uzun kuyruklar oluştu. 2 ton hamsi kapış kapış gitti.

Eskişehir'de balıkçı dükkanının ortaklarından Selahattin Aslanbenzer, geçen sene kilosu 1 liradan sattığı hamsi balığı yüzünden diğer balıkçılarla kavga etti. Kavgada polis ekiplerince yakalanan Aslangezer adam yaralama suçundan çıkarıldığı mahkemece cezaevine konuldu. Yaklaşık bir yıl cezaevinde tutuklu kalan Selahattin Aslanbenzer, bugün tahliye oldu.

Reklam
Reklam

İş ortağının cezaevinden çıkmasının şerefine Sütçüoğlu, Karadeniz'den getirdiği hamsiyi kilosu 2 liradan satışa sundu. 2 ton balığı 2 liradan sattığını belirten Sütçüoğlu, "Geçen sene de kilosu 1 TL'den hamsi sattık. Ancak ortağım ucuz balık sattığı için diğer balıkçılarla kavga etti ve cezaevine girdi. Onun cezaevinden çıktığı gün de ben halka ucuz hamsi satacağıma kendi kendime söz verdim.” diye konuştu.

Cezaevinden çıkan Selahattin Aslanbenzer, vatandaşa ucuz balık yedirmek için çalıştıklarını ve vatandaşların da bu durumdan memnun olduğunu söyledi. Aslanbenzer, "Geçen sene bu zamanlarda balığı 1 TL'den sattığımdan dolayı arkadaşlarla kavga edince 1 sene cezaevinde kaldım. Bundan dolayı benim kardeşim 'abim benim cezaevinden çıksın ben yine satarım' dedi ve 3 TIR balık getirdi. Arkadaşların gayesi balığı 7 liradan satalım, burada şirket kuralım. Ama bizim amacımız sürümden kazanalım. 7 kasa satacağımıza 2 bin kasa satalım. Balığımız taze ve vatandaşlara ucuza balık veriyoruz." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz