Cezaevinden Kaçan Hükümlü Polisten Kaçamadı

Şanlıurfa Akçakale Açık Cezaevi'nde "silahla tehdit" suçundan hükümlü iken "Silahla 3 kişiyi öldürmeye teşebbüs" suçundan...

Şanlıurfa Akçakale Açık Cezaevi'nde "silahla tehdit" suçundan hükümlü iken "Silahla 3 kişiyi öldürmeye teşebbüs" suçundan aldığı 30 yıl 9 ay 15 gün hapis cezasının da onandığını öğrenince cezaevinden firar eden bir kişi polisten kaçamadı.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde oturan Cem Dinç (33), iddiaya göre, 2004 yılında karıştığı 'silahlı çatışma' olayıyla ilgili olarak '3 kişiyi öldürmeye teşebbüs' suçundan yargılanırken karıştığı başka bir olayla ilgili olarak 'silahla tehdit' suçundan tutuklandı. '3 kişiyi öldürmeye teşebbüs' suçundan yargılaması devam ederken tutuklandığı suçla ilgili olarak 3 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Cezasını Akçakale Açık Cezaevinde çekerken tutuksuz yargılandığı davadan aldığı 30 yıl 9 ay 15 gün hapis cezası da Yargıtay tarafından onandı. Cezasının onandığını öğrenen Dinç, 8 ay önce firar etti.

Reklam
Reklam

Fotoğrafı güvenlik birimlerine dağıtılan Dinç, merkez Seyhan ilçesi Sümer Mahallesi'nde devriye görevi yapan polisler tarafından yakalandı. Sanık Dinç, yapılan işlemlerin ardın cezaevine konuldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: