Cezaevinden Kaçıp 40 Bin Liralık Altın Çalan Zanlı Kuyumcuda Yakalandı

Bursa’da cezaevinden firar eden zanlı, yaşlı bir kadından çaldığı 40 bin liralık altını kuyumcuya satarken...

Bursa’da cezaevinden firar eden zanlı, yaşlı bir kadından çaldığı 40 bin liralık altını kuyumcuya satarken yakalandı.

Edinilen bilgiye göre çantasında 40 bin TL değerinde altın ve nakit para bulunan M.A. (68), dün Kültürpark’ta bir gölgede dinlenirken uyuyakaldı. Bir süre sonra uyandığında çantasının çalındığını fark edip sinir krizi geçiren kadın, polisten yardım istedi.

Kısa sürede olay yerine gelen polis, yaptığı araştırmada hırsızın eşkalini belirledi. Güven timleri ile Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerinin peşine düştüğü Nedim Y. (52), Altıparmak Caddesi üzerindeki bir kuyumcuya altınlardan bir kısmını satarken yakalandı. Gemlik Yarı Açık Cezaevi'nden firar ettiği ortaya çıkan Nedim Y.’nin, çantanın içindeki 6 bilezik, 1 adet altın saat ile 10 bin lira paradan sadece 1 altın bileziği Karacabey'de bir kuyumcuya sattığı belirlendi. Polis, ziynet eşyalarını sahibine teslim ederken, Nedim Y. cezaevine gönderildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: