Cezaevlerindeki Açlık Grevi

Ardahan Halk Ozanları Derneği Başkanı Halil Yıldız, kentte cezaevlerindeki açlık grevlerine destek vermek amacıyla yapılan izinsiz gösteriyi kınadıklarını belirterek, huzur

Ardahan Halk Ozanları Derneği Başkanı Halil Yıldız, kentte cezaevlerindeki açlık grevlerine destek vermek amacıyla yapılan izinsiz gösteriyi kınadıklarını belirterek, huzur ve güvenlik için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini söyledi.

Yıldız, AA muhabirine yaptığı yaptığı açıklamada, gösterinin üniversite öğrencileri tarafından yapıldığının iddia edildiğini anımsatarak, söz konusu davranışın doğru olmadığını, bu tür olaylara zemin hazırlanmaması gerektiğini ifade etti.

Benzeri olaylara karşı Ardahan'ın birlikte hareket etmesi gerektiğine vurgulayan Yıldız, "Derneğim, diğer dernekler ve üyeleriyle yaptığımız görüşmelerde, Ardahan'da yaşayan sağ duyulu kesimin bu olaylara karşı olduğunu gösteriyor. Özellikle olayın basının gündeme getirmesinin aksine, halkın bu olaylara destek vermediği, içten içe kınadığı, sadece itidalini kaybetmeden huzur ortamı bozulmasın diye herhangi bir karşılık vermediği tarafımızca tespit edilmiştir" dedi.

Reklam
Reklam

Ardahan'da huzurun, sükunetin, sağduyunun egemen olmasını isteyen kaydeden Yıldız, üniversite öğrencilerinin bu tür eylemlerden uzak durması gerektiğini kaydetti.

Muhabir: Günay Nuh / Ayşe Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: