Cezaevlerindeki Açlık Grevleri

Malazgirt'te, izinsiz gösteri düzenleyen gruba müdahale eden polis ekipleri 26 kişiyi gözaltına aldı.

Malazgirt'te, izinsiz gösteri düzenleyen gruba müdahale eden polis ekipleri 26 kişiyi gözaltına aldı.

Cezaevlerindeki açlık grevlerine destek verme amaçlı Malazgirt BDP İlçe Başkanlığı önünde toplanan bir grup, izinsiz gösteri düzenledi. Bulanık caddesinden, il merkezine yürümeye başlayan grup, ilçe çıkışındaki Hatun Köprüsü üzerinde polis tarafından durduruldu.

Uyarılara rağmen dağılmayan gruba müdahale eden polis ekipleri, aralarında BDP'li belediye başkanlarının da bulunduğu 26 kişiyi gözaltına aldı.

Reklam
Reklam

Muş Valisi Ali Çınar, yürüyüşün kurallara aykırı olduğunu belirterek, "Malazgirt ilçemizde mevcut kurallara aykırı bir şekilde yürüyüş yapmak isteyen bir grup vatandaşımız, kendilerine yapılan uyarıya rağmen kurallara aykırı faaliyete devam etmeleri neticesinde gözaltına alınmıştır" dedi.

Muhabir: Sabri Yıldırım / Sıtkı Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: