Cezayir Başkonsolosundan İnegöl Belediyesi'ne Ziyaret

TUSKON'un organizasyonu ile yapılacak olan ve İnegöl’den yaklaşık 40 İşadamının katılacağı Cezayir-Türkiye Mobilya İş Formu...

TUSKON'un organizasyonu ile yapılacak olan ve İnegöl’den yaklaşık 40 İşadamının katılacağı Cezayir-Türkiye Mobilya İş Formu öncesi Cezayir'in İstanbul Başkonsolosu Rachid Meddah, İnegöl’e gelerek çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Cezayir İstanbul Başkonsolosu, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile de ekonomik alanda görüşmeler yaptı. Görüşmeye İnegöl Kaymakamı Aziz İnci, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, MOSDER Başkanı Ahmet Güleç, İNSİAD Başkanı Ahmet Akıskalı ve İnegöllü bazı işadamları da katıldı.

Reklam
Reklam

“İnegöl'ü yakından tanıma ve Ülkemize gidecek olan İnegöllü işadamlarına Cezayir ile ilgili tanıtım amacıyla gelmiş bulunmaktayım” diyen Cezayir Başkonsolosu Rachid Meddah, "Kültürel ve ticari anlayış bakımından bize en yakın gördüğümüz Türk milletini ve İnegöllü iadamlarını ülkemizde görmeyi arzuluyoruz. İşbirliğine daha çok katkı sağlamak amacıyla İnegöl'e gelerek yetkili, kişi ve kuruluşlar ile faydalı görüşmeler yapıyoruz. Görüşmeler sonunda İnegöllü iş adamlarımız Cezayir'i yakından tanıma fırsatı bulacaklar. İnşallah bu çalışmalar her iki ülke için hayırlı olur" dedi.

Dost ve kardeş ülke Cezayir’in İstanbul başkonsolosunu İnegöl’de görmekten dolayı son derce mutlu olduğunu söyleyen İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "İnegöl’ümüz ekonomik, kültürel ve gelişmişlik bakımından bölgenin yükselen yıldızı. Dolayısıyla katkısı olan herkesten Allah razı olsun. Sayın başkonsolosumuzun İnegöl’e gelip tüm bu güzellikleri yerinde görmesinden, ileriye dönük özellikle mobilya alışverişinde ve ticari ilişkilerimize hız kazandıracağına yürekten inanıyorum. Kendisini ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz, bu ziyareti dostluğumuzu pekiştirecek önemli bir adım olarak görüyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz