Cezayir’den Bolu’ya Gelin Geldi

Bolu’nun Göynük ilçesinde yaşayan Sadık Metin, iki yıl önce internette tanıştığı Cezayirli Hukuk Fakültesi mezunu...

Bolu’nun Göynük ilçesinde yaşayan Sadık Metin, iki yıl önce internette tanıştığı Cezayirli Hukuk Fakültesi mezunu Kerime Abdour’la dünya evine girdi.

Göynük ilçesinde yaşayan Sadık Metin, Kerime Abdour’la internette tanıştı. Arkadaşlık kısa sürede aşka dönüşünce, Göynük’ten kalkan Sadık Metin, çalışmak için Cezayir’e gitti. Bir süre bu ülkede çalışan ve sevdiği kızın yanında olan Metin, Hukuk Fakültesi mezunu olan Kerime Abdour’a evlenme teklif etti. Ailelerin de birbirini tanımasından sonra evlilik teklifine olumlu yanıt veren Kerime Abdour, Türkiye’ye geldi. Göynük ilçesinde yapılan düğüne yüzlerce kişi katıldı. Sadık Metin’in evinden ayrılan gelin arabası Göynük sokaklarında konvoy eşliğinde tur attı. Gelin arabasının önünü kesen çocuklar damattan harçlık aldı. Sadık Metin ve sevgilisi, kıyılan nikah ve ilçe gezisinin ardından dünya evine girdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: