ÇGC Başkanı Altunay görevinden istifa etti

Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Muzaffer Altunay tayinin Samsun’a çıkması sebebiyle başkanlık görevinden istifa etti....

Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Muzaffer Altunay tayinin Samsun’a çıkması sebebiyle başkanlık görevinden istifa etti. Altunay, 3 yıldır ÇGC başkanlığı yapıyordu.
On yıldır Çanakkale’de Cihan Haber Ajansı adına çalışan Altunay’ın tayini memleketi Samsun’a çıktı. Babasının kanser hastalığı sebebiyle tayinini isteyen Altunay, bu ayın başından itibaren Samsun’da göreve başladı. Altunay, bu hafta Çanakkale’ye gelip veda ziyaretlerinde bulunarak, ÇGC başkanlığı ve yönetim kurulu görevlerinden de istifa etti.
Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna’yı makamında ziyaret eden ÇGC Başkanı Altunay, “Yaklaşık 10 yıldır kentte muhabirlik, son 3 yıldır da cemiyet başkanlığı görevini yapmaya çalıştık. Yaklaşık 3 ay önce yapılan ÇGC olağan genel kongresinde yeniden başkan seçildim. Çok güzel plan ve projelerimiz vardı. Ama memlekette olan ve şu an kanser olan babamın tedavisi için Samsun’a gitmem gerekti. Bunun için tayinimin Samsun’a çıkmasını ben istedim. Tam olarak veda etmek istemiyorum, çünkü Çanakkale’yi çok sevdim, en kısa zamanda geri gelip temelli kalmayı ve burada yaşamayı düşünüyorum. Gidişim biraz ani olduğu için dostlarımla tek tek dolaşıp veda edemedim, herkese hakkını helal etmesini diliyorum.” dedi.
Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna da Altunay’ın gidişine üzüldüklerini, güzel bir birliktelik içinde bugüne kadar çalıştıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz