ÇGC Ve TSYD'den Adana Demirspor'a Kutlama

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) ve Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi, Spor Toto 2. Lig play-off final maçında Fethiyespor'u

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) ve Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi, Spor Toto 2. Lig play-off final maçında Fethiyespor'u 2-1 yenerek 8 yıl aradan sonra yeniden Bank Asya 1. Lig'e yükselen Adana Demirspor'u kutladı.

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, yaptığı yazılı açıklamada, Adana Demirspor'u başarısından dolayı kutladı.

Adana Demirspor'un, Denizli Atatürk Stadı'nda yapılan maçların ardından şampiyonluğa ulaşarak, Bank Asya 1. Lig'e yükselme başarısını gösterdiğini belirten Esendemir, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Bacasız sanayi olarak adlandırılan, bir kentin tanıtımının yanı sıra ticari hayatının da canlanmasına katkısı olan futbol endüstrisinde, bir üst lige yükselen Adana Demirspor, kuşkusuz ki kentimize hareketlilik kazandırmıştır. Süper Lig fırsatını kaçıran Adanaspor'la üzülürken, Bank Asya 1. Lig'e yükselen Adana Demirspor ile gururlandık. Bugün büyük bir coşkuyla kutladığımız, 72 yıllık asırlık camianın elde ettiği bu başarıda emeği geçen başta Başkan Mehmet Gökoğlu ve yönetim kurulu olmak üzere, Teknik Direktör Ercan Albay'ı, teknik heyetini ve futbolcu kardeşlerimizi kutluyoruz."

Esendemir, açıklamasında, "Adana Valimiz Hüseyin Avni Coş, milletvekillerimiz Seyfettin Yılmaz, Ümit Özgümüş, Turgay Develi ve Fatoş Gürkan, protokol mensuplarını da Adana'nın bu mutlu gününde yanımızda gördüğümüz ve şampiyonluk mutluluğunu bizimle paylaştıkları için sevinçliyiz. Taraftarların bu maça taşınmasına katkı koyan Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Zihni Aldırmaz başta olmak üzere tüm kurum, kuruluş ve kişilere de kentimiz adına teşekkür ediyoruz" ifadeleri kullandı.

Reklam
Reklam

Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şube Başkanı Adnan Poyraz da Adana Demirspor'u kutladı.

Poyraz, bir üst lige yükselen Adana Demirspor'un bundan sonraki tek hedefinin Süper Lig olacağını ifade etti.

Adana Demirspor'un Bank Asya 1. Lig'e çıkmasının kuşkusuz Adanalı olan herkeste büyük sevinç yaşattığını belirten Poyraz, şunları kaydetti:

"Ulu Çınar Adana Demirspor'un asıl hedefi olan Süper Lig'e de çıkacağına olan inancımız tam. Adana Demirspor'un elde ettiği bu başarıdan dolayı bu yolda emeği geçen herkesi kutluyorum. Türkiye Spor Yazarları Derneği olarak bugüne kadar hep sporun yanında olduk, bundan sonra da her zaman olmaya devam edeceğiz. Umuyorum ki Adana Demirspor Süper Lig kapısını da aralayacaktır. Yeter ki destek bulsun. TSYD olarak her zaman spora hizmet etmenin gururunu yaşayacağız. Tüm mavi-lmacivertli camiayı kutluyor, başarılarının devamını dilerken, şampiyonluğun hayırlı olmasını arzuluyoruz."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: