Charlize Theron ilişkisini anlattı

Güzel oyuncu Vogue dergisi için özel bir çekim gerçekleştirdi!

Oscar ödüllü oyuncu Charlize Theron, Vogue dergisinin Amerikan edisyonu için kamera karşısına geçti. Ünlü fotoğrafçı Mario Testino'nun objektifine poz veren güzel oyuncu, ünlü yönetmen Sean Penn ile olan ilişkisinin merak edilenlerini anlattı.

Derginin haziran sayısı için birbirinden başarılı pozlar veren Charlize, pixie kesimli saçları ve kusursuz fiziği ile kendisine hayran bıraktı. Florida Keys'de gerçekleştirilen çekimlerde mayo ve bikiniyle poz veren 38 yaşındaki yıldız yıllara meydan okuyan güzelliğini bir kez daha kanıtladı.

Reklam
Reklam

Sevgilisi Sean Penn ile 18 yıldır tanıştığını söyleyen Charlize, ilişkisinin nasıl başladığını şöyle anlattı: "Nasıl başladığını anlamıyorum. Sean ile birbirimizi 18 yıldır tanıyoruz. Çok yakın arkadaştık. Bu durum biraz yavaş ilerdi, çünkü hızlı ilerlerseniz bir anda her şeyi mahvedebilir ve kaybedebilirsiniz. Biz bunu düşünmek zorundaydık. İlişkimiz doğal olarak birdenbire başladı ve ben bu ilişkiye başlamadan önce hayatımın daha iyi olacağını biliyordum."

Charlize, bu sözleriyle Sean Penn'e olan büyük aşkını kanıtlamış gibi görünüyor. Güzel oyuncu hakkında siz ne düşünüyorsunuz?