"Chat’leşin"önerisi

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, önümüzdeki hafta bir araya gelmeleri beklenen Başbakan Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’a “Chat’leşin”önerisinde bulundu.

ANKARA (ANKA) -Vural “Artık kabak tadı verdi, ‘randevu verdin vermedin, telefon edeceğim, etme’ tartışmaları. Sayın Başbakanla Sayın Baykal teknolojik imkanları kullansınlar, chatleşebilirler, Facebook var, hatta aralarında kırmızı telefon bile olabilir” diye konuştu.

Vural Meclis’te gazetecilerin Başbakan Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Deniz Baykal arasında önümüzdeki hafta yapılması beklenen görüşme öncesinde yaşanan ‘telefon edip etmeme’ polemiğine ilişkin sorularını yanıtladı. Başbakan Erdoğan’ın randevu konusunda CHP Genel Başkanı’nı arayacağını söylediğini hatırlatan Vural, “Ben chatleşmelerini öneriyorum. Örneğin Facebook var. Onun üzerinden de mesajlaşabilirler. Yazışabilirler,albüm paylaşabilirler. Hatta Youtube var. Başbakan emir buyurur Youtube açılabilir” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Erdoğan’la Baykal’ın yüzyüze gelmeden de görüşebileceklerini, bunun için teknolojinin imkanlarını kullanabileceklerini söyleyen Vural, “Hatta kırmızı telefon bile olabilir ikisinin arasında. Biri ahizeyi kaldırır diğeri karşısına çıkar. Malum görüntülü telefon var; 3G. Başbakan torunumu gördüm diyordu. 3G aracılığıyla Sayın Baykal’la da görüşebilir. Bence yüzyüze görüşmeyi beklemesinler. Sayın Başbakan artık ne yapacaksanız yapın. Bu iş papatya falına benzedi. Ancak benim onlara önerim chatleşmeleri”dedi. (ANKA)