Chelsea'nin yenileri iş başında: 3-2

İngiltere Premier Lig'in ilk haftasında evinde Birmingham City ile karşılaşan Chelsea, karşılaşmadan 3-2 galip ayrılmasını bildi. Karşılaşmanın 15. dakikasında Mikael Forssell'in bulduğu golle yenik duruma düşen Roman Abramovic'in Chelsea'si 18. dakikada yeni transferi Cladio Pizarro ile eşitliği yakaladı. Chelsea'nin bir diğer yeni transferi Florent Malouda 31'de skoru 2-1'e taşırken; Birmingham, Oliver Kapo'nun 36'daki golü ile bir kez daha beraberliği yakaladı.

Kendi evinde oynadığı bu ilk hafta karşılaşmasında fire vermeye hiç te niyeti olmayan Maviler, Michael Essien'in 50 dakikadaki sayısı ile 3 puanı hanesine yazdırdı.

Reklam
Reklam

HLEB, ARSENAL'İ İPTEN ALDI
Premier Lig'deki bir diğer karşılaşmada, evinde Fulham'ı ağırlayan Arsenal adeta öldü öldü dirildi. David Healy'in 1. dakikadaki golü ile yenik duruma düşen Arsenal, bu gole Robin van Persie ile ancak maçın 83. dakikasında cevap verebildi.

Karşılaşmanın bitimine 7 dakika kala beraberliği yakalayan Topçular, Alexander Hleb'in 90. dakikadaki golüne duacı oldu. Böylece Arsenal ilk hafta mücadelesini kayıpsız atlatmış oldu.

BU NE HAL MANCHESTER?
Sezona flaş transferlerle giren Manchester United, evinde oynadığı Reading karşılaşmasından 1 puan çıkarabildi. Karşılaşmada her iki takımdan da gol sesi çıkmayınca, maç başladığı gibi 0-0 eşitlikle sona erdi.