Chp 3. Eşgüdüm Bölge Toplantısını Adıyaman’da Yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) MYK Kadın Kolları 3. Eşgüdüm bölge toplantısı, İzmir ve Ordu'nun ardından...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) MYK Kadın Kolları 3. Eşgüdüm bölge toplantısı, İzmir ve Ordu'nun ardından Adıyaman’da yapıldı.

Toplantı öncesinde CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, parti binasında partililerle bir araya gelerek basın açıklamasında bulundu. Toplantıya, CHP İl Başkanı Av. Bilal Doğan, CHP Merkez İlçe Başkanı Hanifi Çavuş ve CHP Adıyaman Kadın Kolları Başkanı İlhan Küçüker’in yanı sıra Diyarbakır, Mardin, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Siirt, Gaziantep illerinin kadın kolları başkanları, MYK Kadın Kolları üyeleri katıldı.

Reklam
Reklam

İl Başkanı Doğan, yaptığı açılış konuşmasında toplantının hayırlı olması temennisinde bulunarak, kadınlarla iktidara yürüyeceklerini söyledi. CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan da, CHP’li kadınların Anadolu yollarında olduğunu ve 7 ayda 7 bölgede toplantılar yapacaklarını belirterek, önümüzdeki dönemlerde bu toplantıları her il ve ilçede yapacaklarını aktardı.

Seçim çalışmalarına kadınların start verdiğini vurgulayan Dokuzcan, bu günlerde ülkenin birlik ve beraberliğe ihtiyacının olduğunu ve bunun kadınlar tarafından sağlanabileceğinin altını çizdi. Dokuzcan, "Türkiye’nin birlik, beraberlik, sevgi ve saygıya ihtiyacı var. Bunu kadınlarımız sağlayacaktır. Anadolu yolu kadınların yoludur. İnsanlık iki kanatlı bir kuştur. Kuşun sağ kanadı erkekler, sol kanadı kadınlardır. Kanadın birisi olmazsa kuş uçamaz. Bizler de insanlığın bir kanadı olarak bölge bölge geziyoruz ve gittiğimiz yerlerdeki sorunları dinliyoruz" ifadelerini kullandı.

Toplantı daha sonra gün boyunca devam etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz