CHP Acıpayam Belediye Başkan Adayı Özcan'dan Iftar

Denizli Acıpayam Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı İlhan Özcan bir iftar yemeği verdi. Özcan,...

Denizli Acıpayam Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı İlhan Özcan bir iftar yemeği verdi. Özcan, "Bu mübarek Ramazan gününde iftar sofrasında Acıpayam halkımızla birlikte buluştuk. Bu günler, birlik beraberlik ve dayanışmanın inşasında çok önemli günler." dedi.

Acıpayam Kapalı Pazaryeri'nde düzenlenen iftar yemeğine, CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili Selahattin Koçdemir, Kadın Kolları İl Başkanı Naşide Penez, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Kazım Arslan ve Nadi Kılınçarslan, Acıpayam CHP İlçe Başkanı Durmuş Çağdaş ve ilçe yönetimi, Belediye Başkan Adayı İlhan Özcan, Acıpayam Kent Konseyi Başkanı Ömer Alev, Ziraat Odası Başkanı Ercan Yıldırım, belde belediye başkanları, köy muhtarları ile Acıpayam merkez ve çevreden gelen çok sayıda vatandaş katıldı.

Reklam
Reklam

İftar yemeğini düzenleyen CHP Acıpayam Belediye Başkan Adayı İlhan Özcan, davete katılanlarla tek tek ilgilendi. İftar yemeğine yoğun ilgi gösterilmesinden dolayı çok memnun olduğunu dile getiren Özcan, "Halkın yoğun ilgisine çok teşekkür ediyorum. Bu mübarek Ramazan gününde iftar sofrasında Acıpayam halkımızla birlikte buluştuk. Bu günler, birlik beraberlik ve dayanışmanın inşasında çok önemli günler. Gösterilen bu olağanüstü ilgiden dolayı konukların hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.

Yaşadığı kente ve halkına hizmet etmek arzusuyla belediye başkan adaylığına talip olduğunu belirten Özcan, "Günümüzde topluma hizmet etmenin en önemli ve etkili yolu siyasettir. Biz de de bu amaçla yıllardır özlemini duyduğumuz büyük Acıpayam'a ilişkin ideallerimi gerçekleştirmek için belediye başkanlığına aday oldum. Bizlere olan güvene her zaman layık olmaya çalışacağım. Gelecek güzel günler halkımızın olacaktır. Buna bütün yüreğimle inanıyorum." ifadelerini kullandı.

CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ise yemek sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, katılımın çok fazla olmasıyla güzel bir kaynaşma örneği sergileyen Acıpayam halkına teşekkür etti. Çavuşoğlu, "Bu güzel birlik beraberlik ve kardeşlik buluşmamızda bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Sevgi, saygı ve mutluluğu paylaşıyoruz. Ramazan ayının faziletini yaşıyoruz. Ramazan ayının tüm dünyaya barış ve kardeşliği getirmesini temenni ediyorum." şeklinde konuştu. İftardan sonra davetlilere karlı pekmez ikramı yapıldı. İftara katılan vatandaşlar da yemeği organize eden İlhan Özcan'a teşekkür ettiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: