CHP Adana Milletvekili Özgümüş, AGİAD'ı Ziyaret Etti

CHP Adana Milletvekili Ümit Özgümüş, Adana Genç İşadamları Derneği (AGİAD) Başkanı Tamer Gülcan'ı ziyaret etti.

CHP Adana Milletvekili Ümit Özgümüş, Adana Genç İşadamları Derneği (AGİAD) Başkanı Tamer Gülcan'ı ziyaret etti.

CHP'den yapılan açıklamaya göre Özgümüş, AGİAD'ın kentin geleceğine yön verecek en önemli kuruluşlardan biri olduğunu belirterek, AGİAD'ın "Marina Port" gibi heyecan veren projeleri gündeme getirdiğini kaydetti.

Gülcan ise TBMM'de, Adana Sanayi Odası başkanlığı yapmış başarılı bir sanayicinin Adana'yı temsil etmesinden mutluluk duyduklarını ifade ederek, şunları söyledi:

"Sayın Özgümüş'ü bizi en iyi anlayacak milletvekillerimizden biri olarak görüyoruz. Ziyaretlerinden ve her zaman yanımızda olacaklarını ifade eden açıklamalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Hedefi, daha yaşanabilir bir Adana için çalışmak olan bizler gibi gönüllü kuruluşların milletvekili desteği alması çok önemli. Projelerimizi ve hedeflerimizi paylaştık."

Reklam
Reklam

Muhabir: İbrahim Erikan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: