CHP adayı Develi: Çiftçimizin yüzü gülecek

CHP Adana Milletvekili adayı Turgay Develi, Aladağ ilçesine bağlı köyleri ziyaret edip ‘Aile sigortası’ başta...

CHP Adana Milletvekili adayı Turgay Develi, Aladağ ilçesine bağlı köyleri ziyaret edip ‘Aile sigortası’ başta olmak üzere CHP’nin 41 projesini anlattı ve partisi için oy istedi. Köylü ve çiftçinin borç batağında olduğunu anlatan CHP adayı Turgay Develi’yi köylüler bağrına bastı.
Köylünün çok zor durumda olduğunu belirten Develi, izlenen yanlış politikalar nedeniyle çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşan köylü vatandaşların borçlarının günden güne artığını anlattı.
Köylülerin borçlarını borçla ödemeye çalıştıklarını ancak bununda çare olmadığını söyleyen Develi, bu nedenle çiftçi ve köylü vatandaşların topraklarının hacizden dolayı elinden gittiğini söyledi.
CHP adayı Develi, CHP iktidarında proje seferberliği başlatılacağını ifade ederek, “CHP iktidarında kan ağlayan köylünün ve çiftçinin borçlarından kurtulmasını sağlayacak ve çiftçi, köylü vatandaşlarımızın yüzünü güldürecek projeleri en kısa zamanda hayata geçireceğiz’’ dedi.
‘CHP iktidarında mazot, çiftçiye litresi 1,5 liradan verilecektir’ diyen Turgay Develi, “Sulamadan kaynaklanan elektrik borcu silinecek, gübre ve tohum fiyatları da makul seviyelere çekilecek ve köylünün, çiftçinin yetiştirdikleri ürünlerin para etmesi sağlanacaktır." ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz