CHP adayı İlhan Kesici oy kullandı

İSTANBUL (İHA) - Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) İstanbul 1. Bölge milletvekili adayı olan İlhan Kesici, Üsküdar Kısıklı İlköğretim Okulu'nda oyunu kullandı. Kesici, seçimler için "Demokrasinin en güzel anlarından bir tanesidir" dedi.

CHP'den, İstanbul 1. Bölge 1. sıradan milletvekili adayı olan adayı İlhan Kesici, oy kullanmak üzere kızı Aslıhan ve eşi Bilhan Kesici'yle birlikte saat 10.00'da Üsküdar Kısıklı İlköğretim Okulu'na geldi. Gazetecilerle tek tek selamlaşan Kesici, oyunu kullanmak üzere 3313 nolu sandığın bulunduğu sınıfa girdi. Küçük kızıyla birlikte kabine girdiği gözlenen Kesici, zarfını sandığa attıktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Reklam
Reklam

Kesici, "Dün akşamdan itibaren stresimizi yenmiş bulunuyoruz. Aslıhan hanım da öğrensin diye birlikte geldik. Seçimler, demokrasinin en güzel anlarından bir tanesidir. Herkes hür iradesiyle gelir. Herkes kimin yöneteceğini belirler. Bu iyi bir şeydir. Zaman zaman farklı şeyler yaşanır. Bu durum da bir süre sonra normale döner. Anayasal kurumların seçtiği insanların düzenleyen bir yönetim şeklidir. İnşallah yeni dönemde hayırlı insanlar başa gelir" dedi.
Basın mensuplarının "Akşam ne yapacaksınız?" sorusu üzerine Kesici, "Birazdan eve gidip misafirlerimle kahvaltı yapacağım. Öğleden sonra ilçeleri ziyaret edeceğim, akşam da sonuçlara bakacağım" dedi.

Öte yandan AK Parti'li olduğunu söyleyen bir vatandaş Kesici'nin yanına yaklaşarak, "Ülkeyi bu hale getirmeyin, ortamı germeyin" dedi. Kesici ise vatandaşa, "Hayret bir şeysiniz ya siz" diye karşılık verdi.

Çocuğunu Kesici'ye öptüren bir vatandaş, "Sizin gibi bir politikacı olsun. Politika bulaşsın" diye konuştu.