Chp Adıyaman İl Başkanından Kahta Kaymakamına Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İl Başkanı Av. Bilal Doğan, Kahta Kaymakamı Metin Esen’i ziyaret...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İl Başkanı Av. Bilal Doğan, Kahta Kaymakamı Metin Esen’i ziyaret etti.

Kahta’daki gelişmeler hakkında bilgi almak için Kaymakam Esen’i ziyaret ettiklerini ifade eden Doğan, “Biz Adıyaman’ın bütün ilçelerine giderek burada kaymakamlarla görüşüp ilçenin durumu hakkında bilgi alıyoruz. En büyük ilçemiz Kahta olduğu için buradan başladık. Şimdi ilçe Kaymakamımız Sayın Metin Esen’i ziyarete geldik. Kahta’da neler oluyor? Ne tür yatırımlar var? Bilgi alıp ana muhalefet partisi olarak ne yapabiliriz ona bakacağız. Kahta’nın ciddi sorunları olduğunu daha önce de biliyorduk. Sürekli bunları takip ediyoruz. Sanayi, tarım, istihdam, kırsal sorunlar ve ulaşım konusunda ilçede birçok eksiklik var. Kaymakam beyden bilgi aldıktan sonra çözüm noktasında elimizden geleni yapacağız. Ziyaretimizin temel nedeni budur. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak her zaman bürokratlarımızın yanında olduk. Bundan sonra da ilimiz için yapılacak bütün güzel şeylerde yanında olmaya da devam edeceğiz. Kahta ziyaretimizden sonra diğer ilçelerimize de giderek bilgi alacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Abdullah Erdem de Kahta’daki sorunları her zaman dile getirdiklerini ifade ederek, “Biz ilçemizin sorunlarını sürekli her yerde söylüyoruz. Bunları gerekli mercilere de iletiyoruz ama maalesef çözüm noktasında kimsenin bir şey yaptığını göremiyoruz. Küçük Sanayi Sitesinde yapılmasını istediğimiz kavşak için defalarda yetkililere seslendik ama kimse bu konuda bir şey yapmadı. Her ay birçok kazanın meydana geldiği yolda en sonunda ölümlü bir kaza da yaşandı. Böyle olması gerekmiyordu. Daha kaç kişi bu yolda hayatını kaybedecek?” dedi.

Teşvik yasası ile ilgili de konuşan Erdem, “Teşvik yasasının içi tamamen boştur. Adıyaman'a herhangi bir katkısı yoktur. Bizim sanayisi gelişmiş bir il ile birlikte aynı sırada olmamız kesinlikle yanlıştır. Adıyaman için daha güzel şartlar hazırlanmalıdır” şeklinde konuştu.

Kahta Kaymakamı Metin Esen ise, Kahta’nın sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini ve bunları çözme noktasında, ellerinden geleni yaptıklarını söyleyerek ziyaret için CHP heyetine teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Kahta’ya gelip Kaymakam Esen’i ziyaret eden Doğan’a CHP Kahta İlçe Başkanı Abdullah Erdem ve parti yöneticisi Aydın Acar eşlik etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: