CHP, AK Parti heyetiyle perşembe günü görüşecek

CHP, AK Parti ile 29 Eylül 2011 Perşembe günü saat 11.00’de görüşecek. Görüşmeye CHP adına...

CHP, AK Parti ile 29 Eylül 2011 Perşembe günü saat 11.00’de görüşecek. Görüşmeye CHP adına Genel Başkan Yardımcısı Atilla Emek, CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil, CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, CHP PM Üyesi Prof.Dr. Süheyl Batum ve CHP Milletvekil Rıza Türmen’in katılacağı belirtildi.
CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil imzasıyla AK Parti’ye gönderilen mektupta, "Görüşmenin CHP Genel Merkezi’nde 29 Eylül 2011 Perşembe günü saat 11.00’de gerçekleşmesi uygundur. TBMM Başkanı Sayın Cemil Çiçek’in Koordinasyonunda başlatılan Anayasa değişikliği çalışmalarını önemsiyor ve doğru buluyoruz. Çünkü, Anayasa değişiklikleriyle ilgili çalışmanın TBMM Başkanlığınca yapıldığı bilinen bir uygulamadır. Bu uygulamanın sürdürülmesi gerektiği inancıyla, Partinizin görüşünü dinlemeyi öngörerek, talebinizi olumlu karşılıyoruz." denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz