CHP, Akçadağ için YSK’ya başvurdu

CHP, Malatya’nın Akçadağ ilçesinde geçersiz sayılan oyların tekrar incelenmesi için YSK’ya başvurdu.Akçadağ’da geçersiz sayılan oyların tekrar incelenmesi için geçtiğimiz günlerde İl Seçim Kuruluna yaptığı itiraz reddedilen CHP, bunun üzerine Yüksek Seçim Kurulu’na başvurdu.MHP ve CHP’nin Hekimhan ilçesinde geçersiz oyların yeniden sayılması için İl Seçim Kurulu’na yaptığı başvuru ise reddedildi.

CHP, Malatya’nın Akçadağ ilçesinde geçersiz sayılan oyların tekrar incelenmesi için YSK’ya başvurdu.
Akçadağ’da geçersiz sayılan oyların tekrar incelenmesi için geçtiğimiz günlerde İl Seçim Kuruluna yaptığı itiraz reddedilen CHP, bunun üzerine Yüksek Seçim Kurulu’na başvurdu.
MHP ve CHP’nin Hekimhan ilçesinde geçersiz oyların yeniden sayılması için İl Seçim Kurulu’na yaptığı başvuru ise reddedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz