Chp Akçakoca Kadın Kolları Kadınlar Gününü Kutladı

CHP Akçakoca Kadın Kolları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir kutlama etkinliği düzenledi.Cumhuriyet Halk...

CHP Akçakoca Kadın Kolları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir kutlama etkinliği düzenledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca İlçe Teşkilatı Kadın Kollarının düzenlediği Dünya Kadınlar Günü etkinliği Belediye Nikah Salonunda gerçekleştirildi. Saygı duruşunda bulunması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlanan etkinlikte CHP Akçakoca Kadın Kolları Başkanı Nazmiye Eskici Dünya kadınlar gününün ortaya çıkışı anlatarak, “Daha özgür, daha mutlu ve daha mamur yaşamak için yaşamın her alanında biz kadınlara çok büyük görevler düşmektedir. Bu görev ve sorumluluklarımızdan kaçmayarak üzerimize düşeni yapmak durumundayız. Kadınsız hiçbir şey tam değildir” dedi.

Reklam
Reklam

Dilek Çakmak ve Tülay Yaman’ın şiir dinletilerinin ardından müzikli eğlence ve yapılan ikramlarla süren etkinlikte hanımlar kadın kadına eğlenerek günlerini kutladılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz