CHP Ankara Milletvekili Nazlıaka: "Maalesef Ankara Şu Anda Doğalgazı En Pahalı Kullanan Ikinci Il"

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, "Maalesef Ankara şu anda doğalgazı en pahalı kullanan ikinci il. İşte Ankaralılar bunun için çeşitli

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, "Maalesef Ankara şu anda doğalgazı en pahalı kullanan ikinci il. İşte Ankaralılar bunun için çeşitli formüller üretmeye çalışıyor" dedi.

Sabah saatlerinde Başkent Doğalgaz Dağıtım AŞ'nin Demirtepe'deki binasının önüne gelen Nazlıka burada gazetecilere yaptığı açıklamada, zam açıklamasının ardından vatandaşların üç gündür burada sıra beklediğini belirtti.

Burada bekleyişini sürdüren vatandaşların sıcağın altında saatlerce beklemesinin tek bir nedeni olduğunu ifade eden Nazlıaka, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Tek bir amaçları var. O da yüzde 15'lik doğalgaz zammından daha az zarar görerek çıkabilmek. Ve tabi vatandaşlarımız gergin olduğu için zaman zaman kuyrukta kavgalar çıktığına da şahit olduk. Maalesef Ankara şu anda doğalgazı en pahalı kullanan ikinci il. İşte Ankaralılar bunun için çeşitli formüller üretmeye çalışıyor. Örneğin elektrikli ısınma yöntemini kullanarak doğalgaz kullanmıyorlar. Bu durum Ankara'da zaman zaman elektrik kesintilerine neden oluyor. Yine Ankaralılar evinde doğalgaz olmasına rağmen soba yakmayı tercih ediyor. Fakat orada da kaçak kömür sorunu olduğu için maalesef kömür zehirlenmeleriyle karşılaşıyoruz.

Bir başka konuda yine Ankaralıların doğalgaz zammından minimum seviyede zarar görmek için kombilerini kısmak zorunda kalması da vatandaşlarımızın sağlıklarını kaybetmesine neden oluyor."

Muhabir: Fevzi Çakır

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: