CHP Antakya Gençlik Kollarından Ziyaret

 CHP Antakya Gençlik Kolları, merkeze bağlı Ovakent beldesinde faaliyet gösteren sosyal yardımlaşma derneklerini ziyaret etti.

CHP Antakya Gençlik Kolları, merkeze bağlı Ovakent beldesinde faaliyet gösteren sosyal yardımlaşma derneklerini ziyaret etti. CHP Antakya Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kutlu, ellerinden geldiğince halkın her kesimine ulaşıp sıkıntılarını, dertlerini dinleyip rapor tuttuklarını ve bu raporlar doğrultusunda hareket ederek sorunları çözeceklerini kaydetti. Gelecek yerel seçimleri kazanmaları halinde istihdamda adaletli ve eşit davranacaklarını ifade eden Kutlu, istihdam sağlayarak yaraları saracaklarını belirtti. Kutlu, din, dil, ırk ayrımı yapmadan herkesin refahı için çaba sarf edeceklerini bildirdi. Ovakent halkı da en büyük sorunlarının işsizlik olduğunu ve bu konuda destek beklediklerini ilettiler. Beldelerinin çıkışında ana yolla kesişen kavşakta trafik ışıkları ve üst geçit olmaması nedeniyle meydana gelen kazalarda çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği savunan belde halkı , bu konunun çözülmesini beklediklerini kaydettiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: