Chp Antalya Milletvekili Gürkut Acar, Ardahan’da

CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar, seçim çalışmaları kapsamında Ardahan’a geldi.Ardahan'a gelen Acar, CHP Ardahan İl...

CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar, seçim çalışmaları kapsamında Ardahan’a geldi.

Ardahan'a gelen Acar, CHP Ardahan İl Başkanı İlimdar Senem ve partiler tarafından karşılandı.

Gürkut Acar, CHP İl Başkanlığı toplantı salonunda partililere yönelik yaptığı konuşmada, CHP olarak yerel seçimlerin hazırlığına şimdiden başlandığını söyledi.

önümüzdeki seçimlerde sandıklarda partililerin daha titiz olmalarını isteyen Acar, şunları kaydetti:

"Çok önemli görevlerden biri de sandıklarımızı korumaktır. Bu seçimlerde daha çok korumamız lazım. Ancak bu şekilde sandıklarda yapılabilecek oyunları önlemiş oluruz. Ancak o zaman vatandaşın gerçek iradesi sandığa yansımış olur. Biz sandıklarda bir oyun bile kaybolmasına göz yumamayız. Gerekli her türlü hassasiyet gösterilmeli."

Reklam
Reklam

Acar, ayrıca isteyen partilinin sandık başkanlığı ve sandıklara nasıl sahip çıkacağı konusunda da gerekli eğitimi merkezdeki uzmanlar tarafından alabileceğini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: