Chp Araç Gençlik Kolları Ormanları Temizledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Araç İlçe Gençlik Kolları, piknik alanlarını temizledi.Araç’ta piknik alanlarında vatandaşların gelişigüzel...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Araç İlçe Gençlik Kolları, piknik alanlarını temizledi.

Araç’ta piknik alanlarında vatandaşların gelişigüzel çöpleri ormanlık alana atmasından dolayı buraya dikkat çekmek isteyen CHP Araç İlçe Gençlik Kollarına bağlı bir gurup genç, ormanda temizlik yaptı.

Mıntıka temizliği yapan gençler Belediye Başkanlığına da çağrıda bulunarak önceki belediye başkanlarının bu tür alanları temizlettirdiğini söyledi.

Razan çeşmesi civarında mıntıka temizliği yapan gençler, ayrıca diğer piknik alanlarında da bu tür organizasyonlara gideceklerini belirttiler. Öte yandan CHP gençler, Araç ilçe merkezinin de yeteri kadar temizlenmediğini ileri sürerek, bu yüzden ilçe merkezinde de geniş katılımlı bir mıntıka temizliği yapacaklarını kaydettiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz