CHP Arguvan Eski Ilçe Başkanının Ölü Bulunması

 CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, evinde ölü bulunan CHP Arguvan eski ilçe başkanı Abbas Taştan için başsağlığı mesajı yayımladı.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, evinde ölü bulunan CHP Arguvan eski ilçe başkanı Abbas Taştan için başsağlığı mesajı yayımladı. Ağbaba, mesajında, "Tüm Arguvanlıların sevdiği, dürüst, düzgün ve çok değerli bir insan olan, partimizin emektarı, benim de uzun yıllar yakın çalışma arkadaşım sayın Abbas Taştan, evinde vahşi bir cinayete kurban gitmiştir. Cinayetin faillerinin bir an önce bulunacağını umut ediyor, kederli Taştan ailesine, yakınlarına, tüm partililerimize ve Arguvanlılara başsağlığı diliyorum" ifadesini kullandı. CHP Arguvan eski ilçe başkanı Abbas Taştan (48), Yeni Mahalle'deki evinde ölü bulunmuştu. Taştan'ın aldığı bıçak darbeleri sonucu yaşamını yitirdiği belirlenmişti. Polis, olayın aydınlatılması için çalışma başlatmıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: