CHP Artvin İl Başkanı Bilgin:"7 Mart Artvinliler Için Birlikberaberlik Günüdür"

CHP Artvin İl Başkanı Selim Bilgin, 7 Mart'ın Artvinliler için birlik beraberlik günü olduğunu belirtti.

CHP Artvin İl Başkanı Selim Bilgin, 7 Mart'ın Artvinliler için birlik beraberlik günü olduğunu belirtti.

Bilgin, Artvin'in düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, kutlama töreninin salonda gerçekleştirilecek olmasını eleştirerek şunları kaydetti:

"7 Mart il içinde ve il dışında yaşayan tüm Artvinliler için birlik beraberlik günüdür. Son yıllarda ne yazık ki bayramlarımızı kutlamamak için bir çaba sarf edilmektedir. 7 Mart günümüzde bu yıl bundan nasibini aldı. Artvinliler 7 Mart bayramlarında köylerden gelerek valilik önündeki bayram törenlerine katılırdı. Bir ilin birlik, beraberlik gününü daha büyük coşku ile kutlamanın ne mahsuru var anlamak mümkün değil. Evet, 7 Mart bu sene kapalı bir salonda kutlanacak, protokol için rutin bir görev olacak hiç şüphesiz. Ama tüm Artvinliler için 7 Mart, tarihi bir özlem, birlik, beraberlik günü olarak kalacaktır ve her zaman kutlanacaktır."

Reklam
Reklam

Muhabir: Yusuf Okur

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: