Chp Bandırma İlçe Başkanı Metin Ok İstifa Etti

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, CHP İlçe Başkanı Metin Ok görevinden istifa etti.Mart 2014 yılında yapılacak olan...

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, CHP İlçe Başkanı Metin Ok görevinden istifa etti.

Mart 2014 yılında yapılacak olan mahalli idareler seçimine katılabilmek amacıyla istifa eden Metin Ok, belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı. Bandırma CHP İlçe binasında gerçekleştirdiği basın toplantısında, Yönetim Kurulu Üyeleri Gökhan Yankol, Sami Türkmen, Aysel Beyaz, Aydın Yağar ve Kutay Başak ile birlikte istifa ettiklerini, kendisinin başkan adaylığı diğer üyelerin ise belediye meclisi üyesi adaylığı için istifa ettiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

CHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) tarafından alınan karar gereği, ''2014 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde belediye başkanlığı, belediye meclis ve il genel meclis üyeliklerine aday olmak isteyen il ve ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin aday olabilmeleri için en geç 15.07.2013 tarihinde istifa etmeleri gerekir'' şeklindeki kararı nedeniyle istifa ettiklerini açıklayan Ok, görevde bulundukları süre içerisinde bir çok ilke imza attıklarını belirterek, "Elbetteki yapılacak daha çok iş var. Bizden sonra görev yapacak arkadaşların bu süreci üst noktalara çekeceklerinden, varsa eksiklerimizi kısa zamanda telafi ederek , CHP'yi Bandırma'da yeniden iktidar yapmanın gayreti içinde olacaklardır. Halkımızın bizden beklediği bu samimi gayretlerin nihai hedefimiz olan Genel Seçim oylarına da önemli katkı sağlayacağına canı gönülden inanıyoruz." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: