CHP ‘Barikat’a Dikkat Kesildi

CHP Antalya İl Başkanlığı’nın daveti üzerine CHP’li 7 avukat, 10 Nisan günü 15’nci Asliye Ceza...

CHP Antalya İl Başkanlığı’nın daveti üzerine CHP’li 7 avukat, 10 Nisan günü 15’nci Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülmeye başlanacak dava için gönüllü oldu.

28 Ekim günü, Atatürk anıtına ulaşmaya çalıştığı esnada polis barikatını yıkmakla suçlanan, haklarında bu nedenle dava açılan Ayhan Zor (CHP Konyaaltı Belediye Meclis Üyesi), Mürsel Coşkun, Turgay Doğan, Yekta Koç, Özgür Erdoğan ve Zeki Gökçe, CHP İl Başkan Yardımcısı Bahadır Manyaslıoğlu ile birlikte Antalya 5. Noter’e giderek CHP’li 7 avukata vekalet verdi.

Reklam
Reklam

CHP’li avukatlar Oğuz Sarıçobanoğlu, Çetin Manav, Pınar Toğaç, Kadir Çetinkaya, Deniz Filiz, Sultan Yeğen ve Ümit Uysal, haklarında toplam 30 yılın üzerinde hapsi istendiği öğrenilen 6 ismi gönüllü olarak savunacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: