CHP Bayburt İl Başkanlığına Hasan Türker Seçildi

CHP Bayburt İl Başkanlığına Hasan Türker seçildi.

CHP Bayburt İl Başkanlığına Hasan Türker seçildi.

Halk Eğitim Merkezi çok amaçlı salonunda yapılan CHP Bayburt İl Başkanlığı 34. Olağan İl Kongresine Bursa Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Sena Kaleli, Gümüşhane İl Başkanı Erkan Pelit ve partiler katıldı.

Partililere seslenen Kaleli, mecliste her gün, her saat kanun üreten konumunda olduklarını öne sürerek, "Ne kadar Muhalefet etsek de ne kadar yanlış, hukuksuz desek de onlar yani AKP bu hukuksuz kanunları çıkarıyor.

Zinayı suç olmaktan çıkaranlar şimdi de kürtajı Türkiye gündeminde, sanki çok doğal olaymış gibi görerek, tecavüze uğramış, ruhu kirlenmiş, kadınlık gururu incinmiş, tüm bunlara bakmadan 'o doğacaklara biz bakarız' diyorlar. İşte bu usulsüzlüklere dur diyecek tek alternatif biziz ve biz 'bir olun, diri olun' diyoruz. Cumhuriyetin korunması adına gelin CHP'ye sahip çıkın diyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından Sena Kaleli'nin Divan Başkanlığını yaptığı, 79 delegeden 59'unun oy kullandığı seçimde 47 oy alan Hasan Türker, CHP Bayburt İl Başkanı seçildi.

Muhabir : Fatih Mehmet Özcan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz