CHP, BBP ve SP ile bayramlaştı

CHP Genel Merkezi'nde bayramlaşmaya Büyük Birlik Partisi (BBP) ile Saadet Partisi (SP) de geldi. Bayramlaşmanın...

CHP Genel Merkezi'nde bayramlaşmaya Büyük Birlik Partisi (BBP) ile Saadet Partisi (SP) de geldi. Bayramlaşmanın konularını deprem, terör ve yeni anayasa çalışmaları oluşturdu.
BBP Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler, kendileri Meclis'te olmadıkları için kaale alınmadıklarını savundu. Meclis dışındakilerin de 'ne dediğini öğrenme' hakkı olduğunu belirten Şenliler, en önemli meselenin anayasa olduğunu belirterek, anayasanın mutlaka bir ideolojisi olması gerektiğini, bunun da 'birlik beraberlik ideolojisi' olması gerektiğini vurguladı.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak ise Meclis dışındakilerin görüşlerinin de alınabilmesi için teknik bir komitenin kurulduğunu duyduğunu ifade etti. Tutuklu milletvekillerinin durumunu da dile getiren Öztrak, millet iradesinin tutuklu olduğunu ve gelip yemin edemediklerini savundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz