CHP Bilecik Teşkilatından Ziyaretler

CHP Bilecik İl ve Merkez ilçe ile Kadın Kolları teşkilatlarının çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiği bildirildi.

CHP Bilecik İl ve Merkez ilçe ile Kadın Kolları teşkilatlarının çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiği bildirildi.

CHP Merkez İlçe Başkanı Muhiddin Demirci, yaptığı açıklamada, toplumun her kesimiyle buluşmak amacıyla başlattıkları ziyaretler kapsamında CHP İl ve Merkez ilçe yöneticileri ile kadın kollarıyla esnaf ve köy ziyaretlerinin ardından kamu kurum ve kuruluşların ziyaret edildiği kaydedildi.

Vali Halil İbrahim Akpınar'ı makamında ziyaret ettiklerini ve çalışmaları hakkında bilgi verdiklerini ifade eden Demirci, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Yaşar'ı, İl Emniyet Müdürü Emir Gökpınar'ı, Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Uğural'ı, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Halit Gölcan'ı ve Ziraat Odası Başkanı Ahmet Sevinen ile kamu kurumları ile okulları ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulunduklarını bildirdi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Muhsin Arslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: