Chp Bolu İl Teşkilatı Yasadışı Çelenk Bırakacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu Milletvekili Tanju Özcan, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda ilke imza atarak,...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu Milletvekili Tanju Özcan, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda ilke imza atarak, Atatürk anıtına yasadışı çelenk koyacaklarını söyledi.

CHP Bolu İl Teşkilatı, yarın kutlanacak olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda törenlerin yapılacağı Anıt Park’ta Atatürk Anıtı’na çelenk bırakmak için Valiliğe dilekçe yazarak izin istedi. CHP’lilerin bu dilekçesine yanıt gecikmedi. Bolu Vali Yardımcısı Cemal Polat’ın imzasını taşıyan cevap metninde, anıta çelenk bırakılamayacağı duyuruldu. CHP İl Teşkilatı da bu karara tepki gösterdi. Parti binasında toplanan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, İl Başkanı Fügen Kara, Merkez İlçe Başkanı Faruk İyigün ve partililer, basın açıklaması yaptı.

Reklam
Reklam

Kararın kendilerini üzdüğünü söyleyen Milletvekili Tanju Özcan, “30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk koymak için izin istedik. Ancak bu isteğimiz olumsuz sonuçlandı. Biz de CHP Bolu il örgütü olarak, yarın ( 30 ağustos perşembe günü) saat 9:30'da, Anıt Park Atatürk Anıtı’na, Valiliğin izin vermemesi üzerine yasadışı olarak çelenk koyacağız. Tüm cumhuriyet sevdalılarını Anıt Park'a bekliyoruz” dedi.

CHP Bolu İl Teşkilatı, Milletvekili Tanju Özcan önderliğinde yarın yapılacak tören sırasında Atatürk Anıtı’na yasadışı çelenk bırakacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: