CHP Bozüyük İlçe Başkanı Torun:

CHP Bozüyük İlçe Başkanı Metin Torun, terörün çözümünün birlik ve beraberlik olduğunu bildirdi.

CHP Bozüyük İlçe Başkanı Metin Torun, terörün çözümünün birlik ve beraberlik olduğunu bildirdi.

Torun, yaptığı yazılı açıklamada, CHP Bozüyük İlçe teşkilatı olarak terörü lanetlediklerini belirterek, sorumluları halk adına bir kez daha göreve çağırdıklarını kaydetti.

TBMM'nin, başta terör olmak üzere ülkenin her türlü sorununun görüşülüp tartışıldığı ve çözüm arandığı en önemli organ olduğunu ifade eden Torun, şunları kaydetti:

"CHP'nin ülke bütünlüğünü tehdit eder duruma tırmanmış olan terör konusunu görüşmek üzere Meclis'i toplama önerisi hafife alınmaktadır. Hükümet tarafından birkaç Mehmet'in şehadetiyle Meclis'in toplanamayacağı belirtilmektedir. Bu gibi demeçlerle ülke bütünlüğünün sağlanamamaz. Bir an önce CHP'nin önerisinin dikkate alınarak TBMM'nin toplanması ve terörün çözümü konusunda milletin tek yumruk olduğunun tüm dünyaya gösterilmesi gerekir. Terörün çözümü, birlik ve beraberliktir."

Reklam
Reklam

Muhabir: Barış Eren / Mehmet Candikmen

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz