CHP; Çorum adaylarını tanıttı

ÇORUM (İHA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Çorum'da 28 Mart yerel seçimlerine katılacak belediye başkan adayları ile belediye meclis üyeleri ve il genel meclis üye adaylarını düzenlediği toplantı ile tanıttı.

Kültür Düğün Salonu'nda düzenlenen tanıtım toplantısına CHP Çorum Milletvekili Feridun Ayvazoğlu, CHP Çorum İl Başkanı Gürsel Yıldırım ile ilçe belediye başkan adayları ile belediye meclis üyeleri katıldı.

Toplantının açış konuşmasını yapan Gürsel Yıldırım, Türkiye'de rejiminin büyük bir tehlike içinde olduğunu belirterek, CHP'nin Türkiye'nin çağdaş ve laik düzenini bozmaya çalışanlara fırsat vermeyeceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Gürsel Yıldırım, kariyeri ve geçmişi tertemiz olan Emekli Tümgeneral Selahattin Yücel'in CHP Çorum Belediye Başkan adayı olduğunu ve seçimden zaferle çıkarak, Çorum'u emin ellere teslim edeceklerini kaydetti.

CHP'nin adayı Selahattin Yücel, Çorum Belediyesi'ni çorum halkı ile birlikte yöneteceklerini belirterek, "Biz yalanla dolanla ve iftira ile çalışma yapmayacağız. Beyaz bir kağıt gibi tertemiz olan geçmişimiz ile Çorum halkının karşısına çıktık. Gelin Çorum'u emin ellere teslim edelim. Çünkü Çorum halkının artık Çorum'un çağdaş ülkeler seviyesine çıkaracak kişilere ihtiyacı var" diye konuştu.

Daha sonra Çorum Belediye Başkan dayı Emekli Tümgenaral Selahattin Yücel ile ilçe, belde belediye başkan adayları, belediye meclis üyeleri ve il genel meclis üyesi adayları sırasıyla partililere tanıtıldı. Toplantı sonrası adaylar, toplu resim çektirerek, saat kulesine kadar yürüdüler.