CHP Çukurova gençliği üç fidanı yürüyüş ve etkinlikle andı

CHP Çukurova gençliği üç fidanı yürüyüş ve etkinlikle andı

ADANA(İkrarHaber)- CHP Çukurova gençlik örgütü tarafından düzenlenen,Deniz Gezmiş,Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan’ın idam edilişlerinin anısına bir anma etkinliği ve yürüyüş düzenlendi.

Akşam saat 19 da Kenan Evren ve Turgut Özal bulvarının keşiştiği Migros önünde toplanan CHP’lilerin başlatmış olduğu yürüyüş doğal parka kadar devam etti.

Yaşasın Halkların kardeşliği yazılı flamanın arkasında yürüyen yaklaşık 300 kişiye yakın CHP’li gurubunun, Ellerinde meşalelerle,çeşitli sloğan ve marşlar eşliğinde,doğal park içerisinde bulunan anfi tiyatro önünde yürüyüş son buldu.

Reklam
Reklam

Yürüyüşün bitmesinden sonra, anfi tiyatro içerisinde devam eden etkinlikte bir konuşma yapan CHP Çukurova ilçe başkanı Haşmet Biçer,Deniz Gezmiş,Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan’ın emperyalizme karşı yiğitce direndiğini,bağımsızlık uğruna mücadele ettiklerini ve bu yolda bu yiğit insanların canlarını feda ettiklerini açıkladıktan sonra,CHP Gençlik kolları genel başkanı İrfan Yıldız’da günün mana ve önemine değindi.

Yapılan konuşmaların ardından Özgür Canın birbirinden güzel eserleri,sazıyla birlikte seslendirmesi, izleyicilerden büyük beğeni aldı.Kısa süren mini resital sonucu etkinlik bitirilerek gelen misafirler sessizce dağıldılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: