CHP Çukurova ilçe başkanlığına Ercan Çetin aday oldu

CHP Çukurova ilçe başkanlığına Ercan Çetin Aday oldu

CHP Çukurova ilçe başkanlığına Ercan Çetin Aday oldu

ADANA( İkrar Haber) -CHP Çukurova ilçe binasında bir basın toplantısı düzenleyerek ilçe başkanlığına aday olduğunu açıklayan Ercan Çetin Çukurova ilçe kongresini çok önemsediğini,ülkemizin içinde bulunduğu konum gereği, CHP’sine her zamankinden daha fazla ihtiyaç olduğunu,CHP’ye sahip çıkmanın,Türkiye’ye sahip çıkmakla eşdeğer olduğunu varsayarak aday olduğunu açıkladı.

Çetin açıklamasında 17 yaşından beri CHP içerisinde 50 yıla yakın bir süredir hizmet verdiğini,partiye büyük emekler veren Talip Çetin gibi bir babanın oğlu olmaktan gurur duyduğunu ve bu arada kendisinden sonra iki oğlununda bu uğurda mücadele vereceğini belirtti.

Reklam
Reklam

Çetin,konuşmasının bir bölümünde Nazım Hikmet’in bir sözüne’de atıfta bulunarak,Siz partililerinde desteğiyle,dirliğimizi birliğimizi pekiştireceğiz ve birlikte,bir ağaç gibi tek ve hür bir orman gibi kardeşcesine yaşamak için CHP içerisinde hizmet sunmaya adayım ve bu nedenle desteğinizi bekliyorum ifadesinde bulundu.

Çetin konuşmasının bir bölümünde ise il başkanı Orhan Sümer ve Çukurova belediye başkanı Yıldıray Arıkan’a övgüler yağdırması gözlerden kaçmadı.Abi formülünün perde arkasında olanlar ve onların mutluluğu görülmeye değerdi,arkadaş zevkden dört köşe oluyordu,tabii önemli olan bu tabloyu fark edebilme yeteneğidir.Haydi hayırlısı,dileğimiz odurki; bu partide birlik ve beraberliğin sağlanması…

Basın açıklamasına ilgi ve alaka büyüktü,bu arada toplantıya bizat iştirak ederek destek sunanların başında Halit Atik,Mehmet Salıcı,Turgut Üstün ve Çukurova belediyesinin bazı müdür ve bazı meclis üyeleri,partililer Ercan Çetin’i bu mutlu gününde yalnız bırakmadılar.

Haber görüntü :youtu.be/5tSm5d2dE34

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz