CHP, Dedeköy’de Diş Taraması Yaptı

CHP’nin il ve ilçelerde düzenlediği 'Parti Okulu' kapsamındaki eğitimlerde gruplar tarafından üretilen projeler kapsamında CHP...

CHP’nin il ve ilçelerde düzenlediği 'Parti Okulu' kapsamındaki eğitimlerde gruplar tarafından üretilen projeler kapsamında CHP Bursa İl Başkan Yardımcısı Denizhan Sezgin başkanlığındaki proje grubu, Bursa'nın Mudanya ilçesine bağlı Dedeköy’de diş ve ağız sağlığı taraması yaptı.

'Gülümseyen yüzler sağlıklı dişler' projesi kapsamında Dedeköy’de çocuklar ve yetişkinlerden oluşan yaklaşık 100 kişiyi sağlık taramasından geçiren diş hekimleri Cemil Ünlü ve Murat Metin, tedaviye ihtiyaç duyulan diş hastalarını en kısa zamanda hastaneye başvurmaları konusunda uyardı.

Reklam
Reklam

CHP Mudanya İlçe Başkanı Rüştü Cozlan’ın da hazır bulunduğu sosyal sorumluluk projesiyle ilgili bilgi veren Bursa İl Başkan Yardımcısı Denizhan Sezgin, her kuşağın kendinden sonra gelecek kuşaklara daha güzel bir gelecek ve daha iyi bir Türkiye bırakmak zorunda olduğunu belirterek, “Önemli olan çocuklarımızın sağlıklı geleceğidir.” dedi. Proje kapsamında aynı zamanda diş macunu ve diş fırçası verdiklerini ifade eden Sezgin, “Böylelikle çocuklara küçük yaşta ağız ve diş sağlığı alışkanlığını kazandırmaya çalışıyoruz. Bu nedenle projenin gerçekleşmesinde emeği olan proje ekibindeki arkadaşlarıma ve yönetimine verdikleri desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: