Chp Denizli Merkez İlçe Gençlik Kongresi Yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Merkez İlçe Gençlik Kolları kongresi yapılırken, başkanlığa İbrahim Abuşaha seçildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Merkez İlçe Gençlik Kolları kongresi yapılırken, başkanlığa İbrahim Abuşaha seçildi.

CHP Denizli İl binasında yapılan ve divan başkanlığını Denizli Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven'in yaptığı kongrede, İbrahim Abuşaha tek liste ile seçimlere girdi. Kongrede konuşan İbrahim Abuşaha, öncelikle üniversite öğrencileriyle işyerlerinde çırak olarak çalışan gençleri CHP çatısı altında toplayacaklarını ve gençlik hareketi başlatacaklarını ifade etti. Denizli'deki gençleri siyasetin içine çekmek ve eğitimle bilinçlendirmek amacıyla hazırladıkları projeleri zaman geçirmeden hayata geçireceklerini anlatan Abuşaha, "Önümüzdeki en büyük hedef , örgütümüzle koordineli çalışarak Denizli Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanmak" dedi.

Reklam
Reklam

CHP Denizli Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven de, iktidara yürümek için gençler ve kadınların itici gücüne gereksinim duyduklarını vurgulayarak, "Denizli gençlik örgütlenmesi ve çalışmasıyla Türkiye'ye model olacak. Dinamik,heyecanlı ve kararlı bir yönetim oluşturduk.Gençlik kollarımızı atamayla değil, demokratik bir yöntem olan seçimle göreve getirdik. Denizli'de siyaset yapmak ve geleceğine el koymak isteyen genç kardeşlerimizi sosyal demokrat düşünce etrafında toplanmaya davet ediyorum" diye konuştu.

Kongre sonunda CHP Denizli Merkez İlçe Gençlik Kolları yönetimi şu isimlerden oluştu.

Zeliha Tuğlu, Tugay Odabaşıoğlu, Elif Yaşar, Kani Dinger, Çetin Songül, Ayşe Doğan, İnal Şener, Olgun Güler, Özgür Çelik, Muhittin Balcı, Tolda Akşan, Sadettin Akbulut, Fırat Keskin ve Deniz Demirci.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: