CHP Denizli Milletvekili Keskin:

CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin, "Bir takım yapay gerekçelerle CHP örgütlerinin ilçe merkezlerinde 19 Mayıs kutlamasına katkı yapmak için Atatürk

CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin, "Bir takım yapay gerekçelerle CHP örgütlerinin ilçe merkezlerinde 19 Mayıs kutlamasına katkı yapmak için Atatürk anıtlarının bulunduğu alanlara çelenk koymaları engellenmiştir" dedi.

AA Denizli Büro Müdürlüğü'nü ziyaret eden Keskin, çalışanların 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı.

Keskin, Anadolu Ajansı'nın 100. yıl hedefi için, "Çok güzel bir proje, inşallah gerçekleşir" dedi.

19 Mayıs'ın Türkiye'nin bağımsızlığına kavuşması için başlattığı başkaldırının ilk adımının atıldığı gün olduğunu belirten Keskin, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Ulusların bireylerini bir arada tutan tarihi günler vardır. Bu tarihi günleri uluslar yaşatarak, geleceğe taşıyarak ulusal birliklerini ayakta tutarlar, geçmişte yaşanmış olan güzellikleri ve zorlukları anımsayarak birlikteliklerini güçlendirirler. Bizim tarihimizde de böylesine kutlanması gereken çok tarihi günlerimiz vardır. Ulusal bağımsızlık savaşının başarıyla sonuçlanmasından sonra Türk ulusal bağımsızlık savaşının direncinin uluslararası camiada hukuki bir çerçeveye kavuşması, bunun uluslararası camiada meşru hale getirilmesi Cumhuriyetle olmuştur.

Bir takım yapay gerekçelerle CHP örgütlerinin ilçe merkezlerinde 19 Mayıs kutlamasına katkı yapmak için Atatürk anıtlarının bulunduğu alanlara çelenk koymaları engellenmiştir."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: