Chp Devrek İlçe Teşkilatı Danışma Kurulu Toplantısı Yaptı

CHP Devrek İlçe Teşkilatı Danışma ve Dayanışma Kurulu Toplantısı yaptı.Zonguldak’ın Devrek ilçesinde düzenlenen Cumhuriyet Halk...

CHP Devrek İlçe Teşkilatı Danışma ve Dayanışma Kurulu Toplantısı yaptı.

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde düzenlenen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Danışma ve Dayanışma Kurulu Toplantısı gerçekleştirdi.

Devrek Star Düğün Salonunda düzenlenen toplantıya Gazi Mustafa Kemal ve şehitler için saygı duruş ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından faaliyet raporunun okunmasına geçildi. Davetlilere faaliyet raporunun okunmasından sonra konuşan CHP İlçe Başkanı Şeref Aydınlı,”CHP İlçe Yönetiminin 2012 danışma ve Dayanışma Kurlu Toplantısına hoş geldiniz diyor, sizleri saygılarımla selamlıyorum. Değerli davetliler, yönetimimiz referandum ve genel seçimlerde oyunu Devrek’te yüzde 75 oranında artırmış ve üye sayımız üç katına çıkmıştır. Köylerdeki üyelerimiz güncellenmiştir. Nakillerden kaynaklanan üye bulunmayan bazı köylerimizden de yeni üyeler yapılarak bu eksikliği gidermeye çalışmaktayız. Üye sayımız üç katına çıkartılmış ve köylerimizden de yeni üyeler yapılarak eksiklikleri gidermeye çalışmaktayız. Bilindiiği üzere kongremiz bitti, kurultayımız yapıldı. Bütün örgütlerimiz ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçtaroğlu daha da güçlenerek yoluna devam etmektedir. Şu bir gerçek artık ülkemizin CHP’ye daha da çok ihtiyacı vardır. AK Parti zihniyeti milli bayramlarımızı bile kutlamaya izin vermeyip her geçen gün de baskısını artırmaktadır. AK Parti iktidarı Habur’da teröristleri törenle karşılamış, ama Ankara’da tek suçu elinde Türk Bayrağı olan vatanseverleri Cumhuriyetine sahip çıkmak isteyenleri de biber gazıyla karşılamıştır. Milli bayramlarımızı kutlamamıza izin vermeyen zihniyeti de buradan kınıyorum. Değerli davetliler işte bunun için Cumhuriyetimizin ve ülkemizin geleceği için iktidar olmalıyız. İktidar olabilmek için de önce yerel iktidar olmak gerekiyor. Bu toplantının amacı da yaklaşık bir yıl kalan belediye seçimlerine hazırlanmak, birlik ve beraberlik içinde neler yapmamız gerektiğini tartışmak, eksikliklerimizi görüp düzeltmek olacaktır. Elbette eksikliklerimiz var bunlar da parti büyüklerimizden fikiler alarak kapatacağız. Yapılacak olan yerel seçimlerde Devrek Belediye Başkanlığını almalıyız. Ogün partimizin belirleyeceği başkan adayımızla CHP’nin bayrağını Devrek Belediyesine dikeceğiz. İlk kez gerçekleştirdiğimiz bu toplantının ileriki yıllarda da devamını diliyor, tüm misafirlerimize saygı ve selamlarımı sunuyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Düzenlenen toplantıya; CHP Milletvekili Ali İhsan Köktürk, CHP Disiplin Kurulu Üyesi Sezgin Kaya, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak İl Başkanı Halit Furat, Gökçebey Belediye Başkanı Zeki Kılınçaslan, CHP İl Genel Meclis Üyesi Bekir Kayaaltı, Eski İl Başkanı Tümer Peker, ilçe başkanları, belde başkanları, Devrek CHP Kadın Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı ve Yönetim Kuru Üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

FE-SA-Y)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: