Chp Didim İlçe Başkanı Aydın Belediye Başkan Arayışında Olmadıklarını Söyledi

CHP Didim İlçe Başkanı Şavgu Aydın, 2013 yılında yapılacak olan Yerel seçimlerde Didim örgütü olarak...

CHP Didim İlçe Başkanı Şavgu Aydın, 2013 yılında yapılacak olan Yerel seçimlerde Didim örgütü olarak belediye başkan adayı arayışında olmadıklarını söyleyerek, Belediye Başkanı Mümin Kamacı’nın arkasında olduklarını söyledi.

CHP Didim İlçe Başkanı Şavgu Aydın, 2013 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Didim örgütü olarak belediye başkan adayı arayışında olmadıklarını söyledi. İlçe Başkanı Aydın, Didim Genelinde CHP’nin Belediye Başkan adaylığıyla ilgili kamuoyundaki spekülasyonlara cevap vererek “CHP içerisine çomak sokmaya çalışılıyor, bazı iddialar var. Ben İlçe Başkanı olarak şunu söylüyorum Bizim belediye başkan adayı arayışımız yok. Belediye Başkanımızın arkasındayız, ona güveniyoruz. Tabi aday olacak arkadaşlar çıkabilir; demokrasinin gereğidir. Biz ilçe örgütü, belde örgütleri olarak samimiyetle tek ses tek yürek olarak Mümin Başkanımızın arkasındayız ve yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: