CHP Edirne İl Başkanlığı'nca Kuruluş Balosu Düzenlendi

CHP Edirne İl Başkanlığı'nca kuruluş balosu düzenlendi.

CHP Edirne İl Başkanlığı'nca kuruluş balosu düzenlendi.

Bir restoranda düzenlenen baloda konuşan CHP Parti Meclisi Üyesi ve İstanbul Milletvekili Kutsiye Benan Baykal, Edirne teşkilatıyla çalışmak için görevlendirildiğini belirtti.

Seçimlere en iyi şekilde hazırlanacaklarını ifade eden Baykal, "Önümüzdeki yerel seçim bir ölüm kalım meselesi benim için. Ardından genel seçime hazırlık için tüm gücümüzle çalışmamız gerekiyor" diye konuştu.

Edirne Milletvekili Recep Gürkan da Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı'yla bir ulusun emperyalistlere karşı koyarak devlet haline getirileceğini bütün dünyaya gösterdiğini söyledi.

Reklam
Reklam

CHP ve Türkiye Cumhuriyeti'nin birbirinden ayrı düşünülemeyeceğini ifade eden Gürkan, "Ne CHP'yi Türkiye Cumhuriyeti'nden ayrı düşünebilirsiniz ne de Türkiye Cumhuriyeti'ni CHP olmaksızın düşünebilirsiniz. Bu ikisi et ve tırnak gibidir" şeklinde konuştu.

Milletvekili Kemal Değirmendereli ise iktidar partisinin sembol kentler olan Edirne ve İzmir'in belediyelerini almak için büyük mücadele vereceğini ama CHP'lilerin buna hiçbir şekilde izin vermeyeceğini anlattı.

Baloya milletvekilleri Baykal, Gürkan ve Değirmendereli, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, İl Başkanı Teoman Özdöl, belediye başkanları, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Muhabir: Gökhan Balcı / Hakan Şahin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: