Chp Elazığ İl Başkanı Ünsal Karatepe :

CHP Elazığ İl Başkanı Ünsal Karatepe, sınır ötesi ve teskereyle ilgili basın açıklaması yaptı. Karatepe...

CHP Elazığ İl Başkanı Ünsal Karatepe, sınır ötesi ve teskereyle ilgili basın açıklaması yaptı. Karatepe teskerenin içeriğinden dolayı 'hayır' dediklerini ve ucu açık bir teskere olduğunu belirtti.

Karatepe, teskerede yabancı ülkeler olarak yer alan cümlenin Suriye olarak belirtilmesi gerektiğini vurguladı. CHP Elazığ İl Başkanı Ünsal Karatepe, “Dışişleri bakanı muhaliflerle görüşme yapmalı ve sınırdan uzaklaştırmalı, ölen insanda öldüren insanda Müslüman. Türkiye ‘de terör olayları yaşanıyor. Kendi içimizde ateş var bizim. Dost ve komşu ülkelerle ilişkilerimizi iyi tutmamız lazım. Daha dün kardeş olan Esad bugün 'Kalleş' oldu. Biz burada lider olan ülkeyi başkalarının isteğiyle taşeron etmemeliyiz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: