Chp Elazığ'da Kongrelerine 2 Haziran'da Başlıyor

CHP Elazığ İl, İlçe ve Kadın kolları kongreleri belirlendi. CHP Elazığ Kadın Kolları Başkanı Gülsüm...

CHP Elazığ İl, İlçe ve Kadın kolları kongreleri belirlendi. CHP Elazığ Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Elma yaptığı açıklamada, İlçe Kadın Kolları Kongrelerinin 02 Haziran başlayacağını, 03 Haziran'da Maden'de, Merkez İlçe Kadın Kolları kongresinin ise 09 Haziran tarihinde gerçekleştirileceğini belirtti.

Gülsüm açıklamasında, "İl Kadın Kolları Kongreleri 23 Haziran tarihinde başlayacak. Buna müteakip il kongresi 24 Haziran tarihinde yapılacak. Kongrelerimizin CHP'ye yakışır biçimde demokratik, özgür ve bir şölen havasında geçmesi en büyük arzumuzdur. Büyük bir şölen ve coşku içerisinde kimsenin üzülmesine ve kırılmasına meydan vermeden en iyi şekilde yapılması için elimizden gelen çabayı harcayacağız. Başta ben ve yönetimimde olan arkadaşlarım bugüne kadar büyük bir özveri ile çalışıp partimizi en iyi şekilde temsil etmeye gayret ettik. Kongrelerimizin de aynı düzen ve coşku içinde geçmesi için elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Seçimde aday olacak tüm arkadaşlara başarılar dileyerek herkesin yolu açık olsun dileklerimle saygılar sunuyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: