Chp Emet İlçe Başkanı İsmail Erdoğan:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Emet İlçe Başkanı İsmail Erdoğan, hükümetin çözüm süreci hususunda halkın endişelerini...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Emet İlçe Başkanı İsmail Erdoğan, hükümetin çözüm süreci hususunda halkın endişelerini gidermesi gerektiğini söyledi.

Parti binasında düzenlediği basın toplantısında konuşan Erdoğan, Türkiye’de Kürt sorununun olmadığını ülkede terör sorununun olduğuna dikkat çekerek, "Maalesef ülkemizde yaşanan son gelişmelerden tüm ülke psikolojik olarak etkilenmiştir. Ülkenin terör belasından kurtulması için, evladını askere gönderip şehit veren herkes son yaşanan olaylardan büyük tedirginlik duyuyor. Ben de bir vatandaş olarak gelişmelerden endişe duyuyorum. Halk bunun hesabını soracaktır. Bilinmelidir ki ülkemiz bir bütündür, bütün olarak kalacaktır. Bayrağımız her yerde dalgalanacak ve ayrımcılık olmayacaktır. Bunun da güvencesi Cumhuriyet Halk Partisi'dir" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: